Start sida  Afrika   Asia  Australien   Europa  Sydamerika   Nordamerika   Erbjudande   Beställning   Hitta oss
Bookningsregler
Vid bokning av flygbiljett betalas en handpenning som är SEK 500. Detta belopp betalas antingen på bankgiro eller postgiro eller direkt hos oss. Slutlikvid betalas till oss senast 30 dagar före avresa.

AVBESTÄLLNINGSKYDD
Avbeställningsskydd är frivilligt och kan tecknas separat. Utan avbeställningsskydd gäller olika regler för olika flygbolag. Vissa biljetter är EJ ÅTERBETALNINGSBARA. Fråga alltid oss vid bokningstillfället vad som gäller just för dig.

OMBOKNING
Ombokning innan biljettering är tillåtet utan extra kostnad. Efter blijettering gäller olika regler för olika flygbolag.

VISUM
Vissa länder kräver visum för att komma in i landet. Vi ber Er att alltid kontrollera att Ni har visum. Ambassadernas telefonnummer finner Ni i Gula Sidorna eller ring 08-612 39 30 till Visum Service för information. Det är alltid resenärens plikt att kolla om visum krävs. (Obs! Om Ni under resans gång lämnar landet och vill komma tillbaka igen, krävs ett s.k. multiple visa, eller visering för flera besök.) Kolla samtidigt om det finns särskilda regler för giltighet av pass. Vissa länder kräver att passen måste gälla t.ex. minst 6 månader efter resans slut.

TÄNK PÅ FÖLJANDE
Att Ni har pass med tillräcklig giltighet och visum. Visuminformation tel: 08-612 39 30. Kontrollera alltid noga vilka vaccinationer o dyl. som krävs för inresa i främmande länder. Vaccinationsinformation tel. 08-232 405/230 540 Tänk på att ha rätt valuta för landet i fråga, svenska kronor är inte växlingsbara i vissa länder. Valutainformation tel. 08-411 67 34. Återbekräfta alltid Er fortsättningsresa och återresa för att undvika att Era platser blir avbokade eller att Ni missar ett tidigarelagt flyg. I Fjärran Östern är det vanligt att man betalar flygplatsskatt i lokal valuta på återresa. Spara i så fall i lokal valuta. Tag reda på hur mycket man får ha med sig i bagage och handbagage, det vanliga är 20 kg bagage och 5 kg i handbagage.


Om Ni har något att fråga om
kontakta oss via
E-mail info@metropolresor.com eller ring med tel nr. 08-10 45 58 .
Bestälningsregler

Online beställning
Jag önskar preliminärboka följande resa:
Fält markerade med # är obligatoriska!
Resmål (Land): ex. Thailand
Resemål: # ex: Bangkok
:
Avreseort: # ex: Arlanda
Avresedatum: # ex: åååå-mm-dd
Hemresedatum: # ex: åååå-mm-dd
Avbeställningsskydd:
Ålder behöver bara fyllas i för barn under 15 år. Ålder:
Namn 1
Namn 2
Namn 3
Namn 4
Namn 5
Namn 6
Övrigt
Namn (Kontaktperson):   #
Gatuadress:
Postnr:
Postort:
Telefon:   #
E-post:   #
Telefax:
          Metropolresor kontaktar Er för slutgiltig offert.